Välkommen till YouTube-kanalen HälsoTV.

Här intervjuar Heléne Nord några av våra mest folkkära kändisar på temat hälsa och diskuterar hur man kan ta hand om sin kropp och sitt liv.

En liten film kan göra stor skillnad. Psykoterapeut Heléne Nord möter spännande kändisar och diskuterar hur man tar hand om sig själv, vad som verkligen är viktigt i livet och konsten att hitta inre trygghet.

HälsoTV-Ulrika Davidsson

Ulrika Davidsson är kostrådgivaren som märkte att familjen var på fel väg. Ofta blev snabba kolhydrater när alla kom hem med skrikande magar. Men Ulrika bestämde sig för att varje dag lägga 20 minuter extra i köket och nu, tio år senare, berättar hon för HälsoTV och Heléne Nord att barnen har vant sig vid att inte fuska med maten. Till exempel äter de hellre omelett än rostade mackor till frukost. Vilket inte betyder att det är totalförbud för bröd. Hur det går till i praktiken att lyfta familjens kostvanor berättar Ulrika mer om i sin senaste kokbok Hälsosam familj på 30 dagar. Här får du en liten försmak.

HälsoTV – Skånecoacherna, en liten såpaparodi

Heléne och hennes kolleger skojar och driver lite med sig själva och sin bransch. OBS! Alla likheter med verkligheten är slump…

HälsoTV – Andreas Lundstedt

”För lite mer än tio år sedan fick jag veta att jag var hiv-positiv. Jag berättar hela historien i boken Mitt positiva liv. Här finns Alcazar, musikalscenen, Melodifestivalen och en mängd andra glamorösa sammanhang. Men också Dagen när jag fick veta att jag var dödssjuk…”

HälsoTV – Emma Igelström

”Jag tog mig ur både alkoholism och ätstörning. Men inte förrän jag försökt ta livet av mig. Slutsatsen är att vi behöver bli bekräftade både för vem vi är och för vad vi gör…”

HälsoTV – Morgan Alling

”Jag lyckades vända mina negativa erfarenheter under uppväxten till något positivt. Som barn till en alkoholiserad mamma blev jag medberoende och tog ofta på skulden för att mamma söp…”

HälsoTV – Olof Röhlander

Utsedd till Årets talare och författare till boken Det blir alltid som man tänkt sig. Hur gick han från att aldrig stått på scenen till att bli en estradör av stora mått? Hemligheten heter mental träning…

HälsoTV – Mia Thörnblom

”Runt sekelskiftet höll jag min första föreläsning om vikten av att ha en god självkänsla. Då kunde jag bygga på mina erfarenheter som den fina flickan som blev narkoman och uteliggare men lyckades ta sig tillbaka till ett mer välordnat liv igen…”

HälsoTV – Camilla Kylenstierna

”2012 fick jag priset som ”Årets ögonöppnare″. Det var tidningen Veckans Affärer som gav mig priset för min bok ansvarsFULL. Det värmde. Men det jag berättar om i boken kom kanske som en kalldusch för somliga…”